EMPACT LEADERSHIP


Vær foran i en tid, hvor selvledelse, autenticitet og personlig

bæredygtighed er de nye nøgler til stærke resultater.

✓ En unik lederuddannelse for ledere og konsulenter med nøglepositioner, der vil skabe ekstraordinære

resultater baseret på eget indre lederskab.

EMPACT Leadership

… Er til dig, som vil MERE i din ledelse. Du løber hurtigt i hverdagen og føler måske du knokler og hamsterhjulet kører på fulde drøn. Du drømmer om at være mere til stede i dit arbejde og især med din familie. Du drømmer om at få mere ro og balance og at stå endnu stærkere i dig selv.


Forløbet er kun for dig, som er nysgerrig på din ledelse. Du er ambitiøs og handlekraftig. Du ønsker at stå mere autentisk, og kunne balance dig selv bedre og med mere energi til dig selv, dit arbejde og ikke mindst din familie. Et liv hvor du føler du er tilstrækkelig på alle paramenter i dit liv. 


Lederuddannelsen EMPACT Leadership bidrager til at du lander i dig selv og ved hvem du er som leder og som menneske. Et liv hvor du trives, er glad, har energi og overskud, men også hvor du har skabt det rette arbejdsliv for dig selv, så DU ikke brænder ud!


Det starter alt sammen ét sted – inde i dig.Kender du det…

✓du brænder for at løfte dine medarbejdere og støtte dem i deres potentiale. Du oplever at der er mindre og mindre tid til den nære

personaleledelse, som du elsker højt i dit arbejde. OG måske også er grunden til du blev leder i første omgang.

✓ du bruger meget af din tid på drift og din dag går ofte kun med drift og møder.

✓du har sandsynligvis allerede taget flere uddannelser og kurser indenfor ledelse, men har svært ved at integrere din nye erhvervede viden og det undrer/frustrerer dig.

du løber hurtigere og hurtigere, og håber det bliver bedre i morgen, i næste uge..


Måske du har oplevet…


din energi ikke er så høj som tidligere, og det bekymrer/undrer dig?

✓ du kan til tider føle dig utilstrækkelig og måske det kan være svært

at balancere tiden mellem dine børn og dit arbejde.

✓ du føler dig til tider ikke værdsat eller god nok og må nogengange

gå på kompromis med dig selv og dine værdier. 

✓ du føler et tomrum og overvejer hvad skal der ske nu..?

✓ du har måske svært ved at mærke dig selv, du har svært ved at

mærke hvad du har lyst til og hvad der gør dig glad.

✓ du føler dig måske fastlåst uden at kunne se en udvej, en anden vej

og du begynder at mærke at din energi bliver mindre og mindre.

Men du bliver ved med at køre i et højt gear, og tror på at hvis jeg

bare lige tager to timer mere, så bliver det bedre…

Du vil MERE i din ledelse, og ved at du indeholder endnu MERE. 

Du VIL lykkedes med at stå endnu stærkere i dig selv og din indre drivkraft i dit lederskab. 


Så er EMPACT Leadership noget for dig!


Efterhånden begynder det at gå op for dig, at uanset hvor meget du knokler, tager ansvar, efteruddanner dig og gør “alle de rigtige ting”

… så er du alligevel ikke glad i dit job – og har det liv – du ønsker dig

Kom med på en hel unik lederuddannelse

EMPACT LEADERSHIP


Et 6 måneders uddannelses- og udviklingsforløb til dig, der vil bane vejen for fremtidens autentiske ledelse (faglig som personel) – og skabe en bedre, mere bæredygtig arbejdsplads. Sammen med ligesindede får du helt nye strategier til at skabe resultater i høj kvalitet sammen med mennesker, og ikke på bekostning af mennesker.


Lederuddannelsen EMPACT Leadership indeholder…

Lederuddannelse EMPACT Leadership er bygget op af 5 moduler, der hver sætter fokus på særlige emner. Maximer dit lederskab og tag en uddannelse og et personligt udviklingsforløb på én og samme tid, som varer i alt 6 måneder.

Lederuddannelsen EMPACT Leadership handler om at finde ind til dig og bruge dine svar til at øge dit uendelige potentiale, så du tør stå endnu stærkere i dig selv, i konflikter, i kriser, i svære situationer og bruge disse som vækst- og læringsmulighed i din organisation.

Min metode arbejder indefra og ud, som konkret betyder at du allerede har svarene inde i dig, og jeg kan give dig en strategi og redskaber til at integrere alt dette i din lederhverdag. Ved at du finder din indre drivkraft vil du med det samme føle dig mere let og grundglad i DIG.

Samtidig får du skabt dit indre kompas, så du nu tør navigere i et ikke afprøvet terræn fremadrettet – i en verden fyldt med frygt og kriser. Det gør dig i stand til at skabe mere af alt det du sætter fokus på i dit liv – både arbejdsmæssigt og privat. Modul 1 – Dig og din indre leder

Der findes kun en DIG. Du går op opdagelse i DIG. Dette design danner rammen for hvordan du øger dit potentiale gennem bevidsthed om dine værdier, talenter og formål. Du går på opdagelse i dine ikke støttende overbevisninger og udfordrer dem for at øge din bevidsthed og øge dit store potentiale, som du rummer. Naturen bruges som nøgle til refleksiv ledelse og udvikling af dit lederskab og potentiale. Du udfolder dig selv i din sande autentiske lederidentitet med integritet og du står stærkt i dit lederskab ved BARE at være DIG – en leder med EMPACT. 


Modul 2 – Motiver dig selv indefra

(i stedet for som nu udefra) – stil skarpt på din drivkraft

Din energi er din største drivkraft og du vil få nøgler til hvordan du balancere og øger disse. Du bliver tydelig omkring dine energigivere og tærer og du lærer ikke at overforbruge din energi, så du bliver en langtidsholdbar leder. Dine følelser skaber din energi og drivkraft. Du lærer at kunne flippe dit mindset, og styrke dit mindset både på kort sigt og lang sigt. Du bliver ekspert i at mærke ind i dig selv og dine behov. Du bliver i stand til at øge din energi på under 15 min. Du begynder at leve indefra og ud (i stedet for som nu udefra og ind) og du kan mærke ro, balance og en dyb tilfredshed helt inde i din grundkerne – en grundglæde!

Modul 3 – stå stærkt i dit mod

-tag ansvar og vær mere i stedet for at gøre mere

MOD er en mangelvarer i ledelse i dag. Tiden kalder på ledere der tør at gå nye veje eller tænke på nye måder uden at vide hvad resultatet bliver. Det kræver mod! Derfor bliver DU eftertragtet efter du integrerer MOD i din ledelse. 

Du øver og lærer at stå stærkt i dit mod og derfor kommer du til at skabe resultater med EMPACT. 

Du arbejder med din frygt som holder dig fastlåst i komfortzonen. 

Du kommer til med lethed at bruge din frygt som drivkraft til udvikle mere mod i din ledelse og på den måde være i ro med at gå ud af din og virksomhedens komfortzone for at skabe ekstraordinære resultater.  


Modul 4 – Lær at bruge fejl og konflikter til læring og vækst

-af dig og dit team

Du kommer til at bruge fejl og konflikter, som den største ledelsesgevinst i dit EMPACT lederskab.    

Du lærer at håndtere din frygt for konflikt og de svære samtaler, som der også ligger i ledelsesjobbet. Du begynder at se konflikt og svære samtaler som en arena for læring og det bliver ikke en tung ledelsesopgave efter denne uddannelse. Du undgår ikke konflikter som tidligere. Du lærer at vende konflikt til læring.

Du bruger dit mod til at tage ansvar for de svære situationer og bruger dem til at udvikle dig og dine medarbejder, så I står endnu stærkere – sammen. 

Du får en konkret gameplan til at tackle og løse konflikter og svære samtaler og lærer hvordan du står stærkt i dig selv som vil bidrage til vækst og udvikling af dig og dine medarbejdere. Du begynder at integrerer denne gameplan som en del af dit ledelsesværktøj. 

 Du begynder at bruge feedback i din ledelse og ser hvor stort udbytte det har til gavn for dig og medarbejdere. Du vil opleve en større ro, tillid og plads i dit team til at udvikle sig som det hele menneske vi er. 

Modul 5 – løft dit indre lederskab til næste niveau

Du skaber dit eget ledelsesmanifest, som vejviser for dit fremtidige lederskab med EMPACT

Du samler enderne du har arbejdet med de seneste 4 moduler. Du bruger din erfaring og læring og skaber og udvikler dit helt eget ledelsesmanifest. 

Du udkommer med dit ledelsesmanifest.

Du træner fokus og integrerer ledelseshandlinger fra dit ledelsesmanifest. 

Du er nu en leder der lever sit fulde potentiale og skaber EMPACT netop med din helt unikke ledelse, til gavn for dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed – og for verden omkring os. 


Leader with EMPACT er en visionær leder, der kender sig selv og sit ledelsesfundament og gør en betydelig forskel for sine medarbejdere.

For at nå dertil må du være klar til at “arbejde” massivt med dig selv, dit mod og dit potentiale – fremfor blot at håbe på at en dag bliver det bedre.
Forestil dig bare..

hvordan det ville være, ENDELIG at..

✓ finde inde til netop dine unikke talenter og stå autentisk, så du bare skal VÆRE dig. 

✓ få mere frihed i dit lederskab og føle du har styringen over dit lederliv.

✓ bruge mere tid på personaleledelse, som du brænder for. 

✓ ikke at skulle knokle og præstere for at være god nok. 

✓ mærke dig selv helt ind til din kerne og begynde at leve indefra og ud, og få mere ro og balance i dit lederliv. 

✓ få en følelse af at være grundglad, energifyldt og en øget drivkraft i din ledelse.

✓ føle og opleve at du står endnu stærkere i dig selv og dit fundament og du bliver ekstraordinær til at lede nedad (medarbejdere),

til siden (lederkollegaer), og op (øverste ledelse)

✓ tackle fejl, svære samtaler og konflikter med lethed og energi som bidrager til øget vækst og udvikling af dig og dine

medarbejdere. 

✓ blive i stand til i højere grad at integrere ny viden til gavn for dig, dine medarbejdere og virksomheden. 

✓ føle du er den leder du elsker at være og kan gøre en forskel i din ledelse og udvikle potentialet hos dine medarbejdere. 

✓ skabe mere energi og glæde i din hverdag, hvor du kan være nærværende og tilstede både på arbejde og med din familie.

TRANSFORMER DIG I DIT LEDERSKAB

EMPACT er til dig, hvis…

Du kan genkende dig selv i nogle af disse punkter, så book en afklarende (og fuldstændig uforpligtende) samtale nedenfor.

LAD os se om vi er et match – glæder mig til at tale med dig!

Ledelse

Du er leder, projektleder, konsulent eller på anden vis besidder en nøgleposition med indflydelse i virksomheden.

Du har været leder eller i anden nøgleposition i flere år.

Du er nysgerrig på ledelse (enten personlig eller faglig ledelse).

Du gør dig tanker om hvordan du/vi kan ændre systemer mv., men har svært ved at omsætte dine tanker til konkrete handlinger.

Du er oprigtigt interesseret i at udvikle dine medarbejdernes potentiale og gøre en forskel for dem og i verdenen.


DIG som menneske

Du har høje standarder, forventninger og integritet er vigtig for dig.

Du tager naturligt ansvar, er ambitiøs og handlekraftig.

Du er nysgerrig på dig selv.

Du sætter en stor ære i at være autentisk, nærværende og ordentlig i dine relationer både i dit arbejds- og privatliv.


DIG som leder og som menneske

Du har haft stress helt tæt på og kan mærke at du skal bruge dig selv på en anden måde, så du ikke brænder ud!

Du vil gerne have mere balance i dit liv og frihed til at gøre det du har lyst til.

Du vil gerne være en ekstraordinær leder, der rent faktisk gør hvad der skal til for at løfte dit lederskab og skabe EMPACT til gavn for dig selv, dine medarbejdere og virksomheden – og du er KLAR til at gøre DET der skal til. 

Du VED at du selv er ansvarlig for dit eget lederliv og de ledelsesresultater du skaber/ikke skaber. 


Sådan foregår uddannelsen

Uddannelsen og mentorforløbet er specialdesignet til DIG og tilrettelagt så du på den smarteste måde straks begynder at arbejde henimod at løfte din ledelseskraft.

Du starter med en individuel proces med en individuel opstartssamtale og efterfølgende en opgave. Alt afhængig af hvor lang tid der er til næste ledelsesseminar, planlægger vi flere mentorsessioner. Herefter består lederuddannelsen af en blanding af fælles ledelsesseminarer på udvalgte steder på Sjælland og Lolland Falster samt sparring i en lukket Facebook-gruppe. Igennem uddannelsen får du sideløbende mentorsparring mindst 1. gang hver måned. Alle materiale der gives ved undervisning, i lukket facebook gruppe og ved mentorsessioner oploades online, og er dit til evigt eje. 


På de fælles ledelsesseminardage fokuserer vi på at du får sparring på din proces og konkret træning i at anvende værktøjer, der skal til for at du kan løfte dit lederskab til næste niveau. 

Du bliver gennem uddannelsen støttet i at få tingene gjort og hjælp til når dit mindset kommer i vejen for dig selv. 

På modul 1 afholdes fælles ledelsesseminar (lokation udmeldes senere). Dette seminar er med overnatning. 

De øvrige fælles ledelsesseminar bliver afholdt på et endnu ikke udmeldt placering. Lokationerne meldes ud senere.

Der er garanti for smukke omgivelser, udsøgt forplejning og fantastiske rammer til at skabe transformativ udvikling. Der er ved alle lokationer adgang til naturen. 

Derudover afsluttes uddannelsen med en formiddag og efterfølgende frokost for hele holdet. 


Den dag, du tilmelder dig og har betalt enten det fulde beløb eller 1. rate, starter forløbet. Du er i gang OMGÅENDE og får indenfor nogle dage dit skræddersyet program tilsendt. 


Inden for en uge har du din første indledende individuelle session. Du kan altså være i gang med at udvikle dig i dit lederskab med det samme. Du er først tilmeldt, når lederuddannelsen er betalt. 

HVOR og HVORNÅR

Da det er den første uddannelse af sin slags, er der et begrænset antal pladser – max optag på 5-10 personer.


HOLD 1

Datoer for fælles ledelsesseminar:


Modul 1: 19/4-2023 kl. 9 – 20/4-2023 kl. 16

Modul 2: 11/5-2023 kl. 9 – 16

Modul 3: 15/6-2023 kl. 9 – 16

Modul 4: 24/8-2023 kl. 9 – 16

Modul 5: 14/9-2023 kl. 9 – 16


Afsluttende dag for hele holdet med middag onsdag d. 4. oktober kl. 9 til ?


Q&A på Zoom i facebookgruppe.


5x personlig 1:1 sparring (aftales løbende inden for de 6 mdr.)

Alt det her får du med i EMPACT • Eksklusive små hold med max 10 deltagere.
 • Lederuddannelse og personligt udviklingsforløb varer 6 mdr. 
 • 1 x individuel opstartssamtale (foregår enten hos Tine i Nykøbing Falster eller online). Dato og tid aftales individuelt.
 • I alt 7 fælles ledelsesseminardage fra kl. 9 – 16 på særlige lokationer med udsøgt forplejning. 
 • Heraf 2 dages ledelsesseminar incl. overnatning i enkeltværelse på særlig lokation med udsøgt forplejning (modul 1).
 • Afsluttende dag for hele holdet med frokost og certificering. 
 •  5 gange 1:1 personlig sparring. Dato og tid aftales individuelt.
 • Q&A’s i en lukket facebookgruppe hver anden uge.
 • Netværk med andre ligestillede ledere og personer med nøglepositioner, der også er nysgerrige på dem selv som mennesker og ledere (faglig/personlig).
 • Sparring på og fokus på dit personlige indre lederskab og de ledelsesudfordringer du oplever i din hverdag.
 • Ro og fordybelse og naturoplevelser.
 • Oplevelser, der aktiverer vores indre kompas.
 • Adgang til materiale og opgaver online. 
 • Adgang til fri sparring på mail.

OBS. Der er ingen sparring i ferier, når Ledelseshuset har lukket fx juli, ved sygdom mm. 

Efter forløbet vil du opleve at…

✓ du arbejder langt mindre (fordi du ved hvad er allerbedst til og kan prioritere benhårdt)

✓ du ved nu at du virkelig gør en forskel

✓ du føler at du med lethed kan håndtere alle slags medarbejdere (også de lidt mere kantede medarbejdere), de svære samtaler og konflikter i dit team (uden at miste dig selv og din autoritet)

✓ føle og opleve at du står endnu stærkere i dig selv og dit fundament og du bliver ekstraordinær til at lede nedad (medarbejdere),

til siden (lederkollegaer), og op (øverste ledelse)

✓ du er tro mod dig selv uanset hvilke situationer du står i.

✓ få mere ro og balance i dig selv og i dit arbejds- og privatliv.

Din investering…

Investeringen i EMPACT Leadership er en brøkdel af, hvad det koster at tage en master i ledelse, projekt- og proceslederuddannelse – og som du måske aldrig får brugt i praksis.


Her får du til gengæld konkrete værktøjer og sparring på lige netop dine udfordringer – som du kan bruge direkte i din hverdag.

Men vent ikke alt for længe med at reservere din plads. Der er nemlig kun 5-10 pladser på dette hold. Og det er først til mølle.

Ved tilmelding inden for de næste 5 dage

SPAR 5.000 kr. excl. moms.


PLUS 2 måneder ekstra på Leader with EMPACT – Stay on track! Det betyder helt konkret at du har fri adgang til sparring på mail i perioden og i den lukket facebook gruppe.


Så hvis du kan mærke at det kunne være noget for dig, så søg om en plads nu og book en afklarende samtale her.

Vil du have et godt tip?

Virksomheder kan trække omkostningen til denne lederuddannelse- og udviklingsforløb fra i skat.

Bonus tip, hvis du selv investerer

Du kan via din arbejdsgiver anvende bruttolønsordningen, så du sparer i skat og betalingen fordeles over 12 måneder. Du har herudover også mulighed for at betale lederuddannelsen op til 8 rater. 

1. rate – ved tilmelding.

2. rate – 30 dage efter sidste rate

3. rate – 30 dage efter sidste rate

4. rate – 30 dage efter sidste rate

5. rate – 30 dage efter sidste rate

6. rate – 30 dage efter sidste rate

7. rate – 30 dage efter sidste rate

8. rate – 30 dage efter sidste rate

Annulleringsbetingelser

Du kan omkostningsfrit annullere din tilmelding til uddannelsen op til 90 dage før start på modul 1. Herefter er din tilmelding bindende. 


Men.. hvordan overtaler jeg min chef?

Jeg ved det kan føles skræmmende at gå ind til og bede om penge til en lederuddannelse- og personligt udviklingsforløb. Sådan havde jeg det selv!

Jeg blev overrasket, da min chef med det samme sagde JA. Og hvorfor var han så hurtigt til det? Han kunne godt se at det er en rasende god forretning af få dygtige mennesker til at blomstre og til at få en endnu gladere og mere balanceret medarbejder, leder og nøgleperson i virksomheden og hvilke resultater der kommer virksomheden tilgode.

Du kan let ‘nappe’ denne færdige mailskabelon og brochure

– De er lige til at sende afsted.HVORFOR LIGE EMPACT?

OG ikke de 1.000-vis af andre lederuddannelser…

Du kommer IKKE til at høre en hel masse forskellige ledelsesteorier og strategier/metoder, du måske/måske ikke kan bruge i din ledelse – du får din egen skræddersyede plan.

Nemme værktøjer du får implementeret i din ledelse, for du bare ikke kan lade være!

Uddannelsen er bygget op på basis af mine mange årige erfaringer som leder og min helt særlige interesse for det personlige lederskab og hvordan man kan skabe reel transformation i sit lederskab – altså transformation som skaber resultater.

Du får ikke “bare” undervisning i, hvad der er ”det sidste nye” eller ”gammel teori” – du får det der (beviseligt) virker og som skaber resultater for dig i din ledelse. 

Du får et forløb på 6 mdr., hvor du og dine fremskridt/udfordringer bliver fulgt tæt og holder månedlige møder, hvor vi taler om dig og din plan, så vi sammen kan støtte dig bedst muligt.

Du bliver guidet igennem modul for modul. Samtidig så får du støtte til, at få integreret det nye i din ledelse. Du støttes i, at ændre dit mindset, så du kan se dig selv klart. 

Du bliver IKKE overladt til dig selv, du kan ALTID få sparring enten på mail eller på de virtuelle møder (Q&A) i den lukkede Facebook-gruppe. Du bliver støttet/guidet/udfordret hele vejen, når det bliver svært og du oplever modstand – så du hurtigt kan komme godt videre igen. 

Når vi mødes på vores fælles ledelsesdage er formålet, at du skal træne de færdigheder og kompetencer du har brug for så du kan lykkedes, samt implementere i praksis, så du kan få 1:1 sparring på lige præcis dine udfordringer du støder på i din ledelse. Du møder naturligvis op forberedt med afsæt i den teori og værktøjer du får på vores fælles undervisningsdage. 

Du er i gang med det samme – du får adgang til opgave og individuelt opstartsamtale, så snart du tilmelder dig, så du straks kan gå i gang. Sideløbende kan du booke dine 1:1 sessioner. 

Om Ledelseshuset v. Tine Bang

Jeg hedder Tine og er direktør og stifter af Ledelseshuset. 


Min vision er at få ledere til at lykkes med at få succes i deres lederskab. Derfor er det min rolle at være ledertræner – en rådgiver, der motiverer, udfordrer og coacher ledere til at skabe forandringer i deres organisationer gennem bevidst og meningsfuld ledelse med et klart formål.


Jeg er dedikeret til konstant, at søge, udvikle og skabe nye måder på øge vores bevidsthed om os selv som mennesker, som rækker meget længere end kun i vores  lederskab. Jeg er optaget at gøre ledere mere bevidste på dem selv og deres drivkraft og hvordan de faktorer er altafgørende for deres succes i et langtidsholdbart lederskab. Jeg tror på, at vi længes efter mere balance, mere ro og mere tro på os selv! Og jeg tror på at vi som ledere, er rollemodeller for vores medarbejdere. Derfor påhviler der os et kæmpe ansvar i ledelsesopgaven, men med MOD og det rette mindset vil ledelsesrollen føles som en leg. Jeg tror på at ledere ikke skal arbejde + 70 timer om ugen og ikke se sine børn. Og jeg ønsker at gøre op med knokleriet og hamsterhjulet i ledelse og alle de ledelsesidealer der medfører disse opfattelser. 

Tine er:

Direkte og taler dig aldrig efter munden.

Praktiker, handlingsorienteret, og ambitiøs på dine vegne.

Ser DIG som et helt menneske

Nærværende, støttende, men også en kærlig udfordrer, for at skabe nye indsigter hos DIG.  

Forankret i konkret erfaring og underviser udelukkende i noget hun selv har afprøvet og implementeret og trækker herunder også på hendes mangeårige erfaring fra forskellige lederjobs i erhvervslivet med strategi, ledelse og økonomisk styring. 

Tines platform:

Gift og bor med sin mand og 2 børn på 6 og 9 år i Nykøbing Falster. Vores hund Aura er familiens puttetrold og Ledelseshusets administrative hjælp – en gang i mellem 😉

 Solide kompetencer baseret på mange års praktisk erfaring og teoretisk viden indenfor: Ledelse, Projektledelse, strategi og økonomisk styring fra det offentlige, hvor hun har “leget” med og været ansvarlig for store kommunale budgetter. 

Flerårige konkret ledererfaring som teamleder og chef i det offentlige med et gennemgående fokus på økonomisk styring af offentlige budgetter, ledelse, teamudvikling, coaching, mentorring, sparring, personaleledelse, strategisk ledelse, procesudvikling og optimering.

Teoretisk viden baseret på en bachelor i erhvervsøkonomi og en kandidat i forandringsledelse. 

Teoretisk viden baseret på en akademiuddannelse i Ledelse, en Diplom uddannelse i Ledelse, samt en lederuddannelse fra Mindjuice Academy og diverse uddannelser, kurser mv. fra nogle af verdens bedste nytænkere og mentorer indenfor ledelse, mindsettræning, transformativ coaching og personlig udvikling.

LEDELSESHUSET ApS