Et individuelt forløb, der bygger på anerkendelse af,

at forandring kommer indefra.

For at skabe forandring i verden, må vi starte med os selv!

Kald det coaching, sparring eller en fortrolig snak.

Uanset om du er direktør, mellemleder, faglig leder eller besidder hvilket som helst andet job – så kan du få brug for at blive coachet på de udfordringer, dit arbejdsliv bringer. Hvis du er nysgerrig på hvad coaching kan gøre for dig – kontakt os meget gerne.

En personlig coaching kan give et tiltænkt frirum

og hjælpe dig videre i den rigtige retning.

Coaching handler om at ændre handlinger i hverdagen, opnå egne og fælles målsætninger og gøre en forskel for sine medarbejdere.

Hvordan foregår det?

Vi mødes enten hos os, hos jer eller som walk-and-talk ude i naturen og tilrettelægger coachingforløbet. Hvilke emner kan vi hjælpe med? Vi tager udgangspunkt i dig og din situation. Løbende vil vi sammen med dig drøfte, hvor dine behov for coaching er størst.

Men typiske emner er bedre balance mellem arbejde- og privatliv, bedre resultater på jobbet, håndtering af pres og stor arbejdsmængde, hjælp til bedre arbejdsstruktur og håndtering af tid., støtte og værktøjer til konflikthåndtering, hjælp til at genfinde eller bevare motivation mm.

Du kan investere i et coachingforløb via et klippekort – typisk på 5 eller 10 timer. Vi mødes så tit du synes vi har brug for det. I starten mødes vi lidt oftere, indtil retningen er klar.

Vi mødes enten hos os, hos jer eller som walk-and-talk ude i naturen.


Der er fuld fortrolighed, om hvad vi arbejder med.

Kontakt os

Kontakt os gerne for mere information om vores coachingforløb. Send os en mail ved at bruge kontaktskemaet eller kontakt os på telefon 40 32 93 62 eller info@ledelseshuset.dk.